Targul de Paste are si un autobuz special!

0
323

Târgul de Paște 2023 își deschide porțile în Parcul Romanescu cu un decor de poveste și căsuțe unicat.
Primăria Municipiului Craiova deschide seria evenimentelor de anvergură, din acest an, cu Târgul de Paște, care va fi organizat, pentru prima oară, în Parcul Nicolae Romanescu.

Pentru a facilita accesul catre Târgul de Paște, Primăria Craiova, prin RAT SRL, pune la dispoziția cetățenilor, pe perioada 1 aprilie – 1 mai, cât durează Târgul de Paște, un autobuz supraetajat.

338829203 1392786914594960 3007756237490125744 n

„Primăria Craiova, prin RAT SRL, pune la dispoziția cetățenilor, pe perioada 1 aprilie – 1 mai, cât durează Târgul de Paște, un autobuz supraetajat care va avea ca traseu: Sala Polivalentă, Casa Băniei, Grădina Botanică, Palatul Administrativ, Parcul Romanescu. Autobuzul turistic va circula în intervalul orar 10.00 – 20.00 și va avea ca stații Sala Polivalentă, ca punct de plecare, Grădina Botanică – stația de la Schmit, Palatul Administrativ – stație la English Park, fosta Casă a Căsătoriilor – str. CD Fortunescu, Parcul Romanescu. Prețul biletului va fi de 3 lei și se va putea achiziționa direct din autobuz. Având în vedere că în zona Parcului Romanescu numărul de locuri de parcare este limitat, rugăm cetățenii sa folosească acest traseu care le asigură posibilitatea să lase mașinile în parcarea subterană de la Teatru și să ajungă în cele mai bune condiții la Târgul de Paște!”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare.

rat

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here