Taxa de parcare pe domeniul public din Craiova a fost majorata ! „Parcă ați făcut alianță la guvernare cu USR, nu cu PNL, așa vă purtați în consiliu“

0
182

Taxa de parcare pe domeniul public din Craiova a fost majorată. Consiliul Local al Municipiului Craiova a aprobat aseara nivelul impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2022.

Aseara am vazut o alta alianta fata de cea votata in Parlament. Conducerea PSD a primăriei este de acord, în ultimul timp, mai degrabă cu toate propunerile venite din partea USR Dolj, decât cu cele de la PNL.

Lucian Dindirica a recunoscut aseara ca a preluat de la USR : „Am preluat un amendament de la USR dupa ce a fost votat in sedinta de buget ..”

TAXA PENTRU PARCAREA CURENTĂ PE DOMENIUL PUBLIC AL MUNICIPIULUI CRAIOVA,CU EXCEPȚIA PARCĂRILOR CU PLATĂ PRIN SMS,EXISTENT ESTE DE  70 LEI/AN,CU EXCEPTIA MASINILOR FULL ELECTRICE PENTRU  ESTE DE 11 LEI/AN IAR PENTRU MASINILE HYBRID  ESTE DE 23 LEI/AN.

Acelasi registru a fost și în ședința ordinară de joi seară, când au fost aprobate, cu girul PSD, mai toate amendamentele venite din partea USR. Cele ale grupului PNL din Consiliul Local au fost respinse la vot.

„Parcă ați făcut alianță la guvernare cu USR, nu cu PNL, așa vă purtați în consiliu“, a fost una dintre observațiile venite din rândul consilierilor. Taxele și impozitele locale, pentru anul 2022, au fost aprobate cu 19 voturi „pentru“, șase împotrivă și două abțineri. E drept că unele amendamente au trecut de vot, iar altele nu. În funcție de cum a dorit PSD, care deține o majoritate (14-13).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here