Teatru “Sarmale cu dragoste” la Cafe-Teatru Play

0
308

Comedia “SARMALE CU DRAGOSTE” este un amestec de iubire, tandrețe, și… picanterie, învelite în foi suculente de umor și bună dispoziție.
Un spectacol cu un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, cei doi ajung să se cunoască în sala de așteptare a unui cardiolog.
Pe lângă boala de inimă îi unește pasiunea pentru fumat, cafea, dar mai ales pentru sarmale.
“Toată viața așteptăm. Așteptăm să fumăm o țigară în timp ce așteptăm să intrăm la cardiolog. Așteptăm primavara, apoi așteptăm concediul de vară și apoi pe Moș Crăciun”. Trec zece ani și îi reîntâlnim de data aceasta într-o sală de așteptare de la cabinetul de gastroenterologie. Ajung aici fiindcă ea gătește prea bine și el mănâncă prea mult. Sau poate fiindcă ea a vrut să-l aducă pe el de Valentines Day în situația în care s-au cunoscut, ca să relanseze o viață de familie monotonă.

Cert e că lui îi e rău și ea îl vrea romantic. El vrea un colebil ca să-l lase durerile, ea vrea conversație și declarații de iubire. “Ea: Am citit că o viață sexuală săracă predispune la îngrășare. EL: Determinarea e inversă. Îngrășarea duce la o viață sexuală săracă!”
Actul 3 ne prezintă, după alți zece ani, sala de așteptare a cabinetului de neuropsihiatrie. El are un început de Alzheimer, astfel că îi produce marea neplăcere de a uita ce a mâncat. Cu toate acestea, sunt împreună.
“EL: Așa e cu toate. Deși nu-mi amintesc prea multe din viața cu tine, cred că a fost plăcută.
EA: De ce crezi asta?
EL: Așa, că mereu așteptăm împreună. Nici unul nu pleacă să aștepte altundeva, altceva, pe altcineva.
EA: Așa-i. Știi ceva, hai acasă!”
Ultimul act are loc după înca zece ani. El o așteaptă pe ea în sala de așteptare a Raiului. Nici acolo nu poate intra fără ea…
“SARMALE CU DRAGOSTE” este o comedie romantică, în care iubirea se poate bucura de happy end și ține până la adânci bătrâneți. Deși se mai ciondănesc, cei doi se susțin, se ocrotesc și cel mai important, „așteaptă” împreună. Dincolo de replicile amuzante piesa este o invitație de a ne bucura de viată așa cum este ea, fără să o raportăm la un model ideal.

Vă invităm la o oră și cincisprezece minute de relaxare și voie bună.
Este practic un elogiu adus cuplurilor care, deși încercate, rămân împreună.
Pentru ca românii au o vorba: “Iubirea trece prin stomac”, ne-am gândit să vă oferim “SARMALE CU DRAGOSTE”, o comedie spumoasă cu Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu.
Victoria Dicu a câștigat în anul 2019
PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ
cu personajul feminin al spectacolului – MIMI – în cadrul “Festivalului Internațional de Teatru Comic 7B” din Buzău, iar actorul Nicodim Ungureanu a fost declarat cel mai bun actor al anului 2016. Spectacolul a mai participat și în “Festivalul de Teatru Tragos” din Tulcea.

JOI LA 19:00
Calea București 70, 200515 Craiova, România
Artist fee:
Zona A: 80 lei
Zona B: 70 lei
Zona C: 60 lei
*Pretul biletului include accesul la eveniment si Peroni draught nelimitat
Info&rezervari: 0722 217 866

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here