Teatrul Colibri Craiova, invitat la Festivalul Internațional de Arta Animației „EuroMarioneteׅ“ Arad

0
277

După o săptămână plină de jocuri și povești de vacanță, Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova pornește din nou la drum, de data aceasta spre Arad, unde participă la Festivalul Internațional de Arta Animației „EuroMarioneteׅ“ – ediția a XXI-a, la invitația Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ – Trupa Marionete.

Publicul arădean se va bucura de două reprezentații ale spectacolului „De-aș fi Scufița Roșie“, miercuri, 02 noiembrie 2022, la Sala Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad, la orele 10:00 și 11:30.

„De-aș fi Scufița Roșie“, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, este un spectacol muzical, pentru toată familia, în care clasica poveste a Fraților Grimm este reinterpretată prin prisma a doi copii jucăuși care, cu ajutorul imaginației, călătoresc împreună cu spectatorii prin povestea Scufiței Roșii.

Spectacolul a mai fost prezentat anul acesta în festivaluri la București, Alba Iulia și Timișoara.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here