Teatrul Colibri Craiova, pregătit cu povești pentru prima întâlnire cu spectatorii din 2022!

0
86
73 / 100

Teatrul pentru copii și Tineret Colibri Craiova deschide anul cu spectacole, expoziție și  aplicații pentru „Carnivale“, ediția din 2022 a Festivalului Puppets Occupy Street. 

 

Călătoria începe sâmbătă, 08 ianuarie 2022, la ora 18:00, cu spectacolul „Sarea în bucate“, adaptare după Petre Ispirescu, scenariul şi regia Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei-Moraru. În distribuție regăsim actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Marin Fagu, Daniel Mirea, voci: Mugur Prisăcaru, Ilie Turcu. 

 

Duminică, 09 ianuarie 2022, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul „Dănilă Prepeleac“, de Ion Creangă, adaptare, dramatizare și regie Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Oana Stancu, Daniel Mirea / Emanuel Popescu, Cosmin Dolea.

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

 

Poveștile ocupă nu doar scena la Teatrul Colibri. Foyer-ul le propune spectatorilor expoziția „Portret de festival“, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu și care este o călătorie de colecție prin „Dystopia“, ediția din 2021 a Festivalului Puppets Occupy Street.

 

Între timp, sunt deschise aplicațiile pentru ediția cu numărul 9 a Festivalului Puppets Occupy Street, a cărei temă este „Carnivale“ și care are 6 secțiuni: spectacole, concerte, expoziții, arte plastice și vizuale, filme de scurt metraj și animație, ateliere. Detaliile privind aplicațiile sunt publicate pe site-ul festivalului www.puppetsoccupystreet.com. Data limită pentru trimiterea acestora este 15 februarie 2022.

 

Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis.

 

Vă așteptăm cu drag la teatru!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here