Teatrul Colibri Craiova susține campania umanitară „Artiști români pentru artiști ucraineni“

0
326

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova se alătură teatrelor din România care susțin Campania umanitară „Artiști români pentru artiști ucraineni“, inițiată de UNITER (Uniunea Teatrală din România), în parteneriat cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore, proiect de strângere de fonduri care se desfășoară în perioada 16 mai – 15 iunie.

În cadrul acestei campanii, Teatrul Colibri Craiova prezintă spectacolul „De-a capra cu trei iezi“, sâmbătă, 11 iunie 2022, ora 18:00.
Spectacolul „De-a capra cu trei iezi“ este adaptare după Ion Creangă, cu scenariul şi regia semnate de Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub. În distribuție: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Spectacolul îmbină diferite tehnici de mânuire, fiind plasat într-o zonă rurală de poveste.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.
Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După ora începerii spectacolului, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

Potrivit comunicatului UNITER, 46 instituții culturale de stat și independente au răspuns favorabil apelului de a fi împreună, prin teatru, pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene. S-au alăturat campaniei și instituții culturale din Republica Moldova. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări se pot vira în contul special deschis de Asociația UNITER, Fondul de Solidaritate Teatrală, RO22RNCB0072049712860086 BCR SECTOR 1.

Detalii despre programul spectacolelor din campanie se găsesc pe site-ul www.uniter.ro, pe site-urile teatrelor partenere și pe www.mystage.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here