Teatrul Colibri redeschide sala de spectacole și începe o nouă și atipică stagiune!

0
11

În acest week-end, Teatrul pentru copii și tineret Colibri deschide Stagiunea 2020/2021 și odată cu ea sala de spectacole, pornind într-o nouă, frumoasă, dar și atipică aventură, plină de reguli pentru spectatori:

  • numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 90;
  • accesul în sală cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic;
  • casa de bilete, închisă cu 15 minute înainte de începerea spectacolului;
  • purtarea obligatorie a măștii; 
  • distanțare fizică, prin păstrarea a 3 scaune libere între spectatori, doar pe rândurile pare. Excepție face minorul de până în 12 ani, care poate sta lângă însoțitor. Un adult poate sta lângă maximum 2 minori.
  • Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

 

Bucuria reîntâlnirii cu publicul în sală vine nu doar cu reguli, ci cu titluri îndrăgite din repertoriul teatrului, precum și cu premiere, una dintre acestea fiind De-aș fi Scufița Roșie, premieră amânată în luna martie ca urmare a aplicării măsurilor pentru evitarea răspândirii COVID-19. De-aș fi Scufița Roșie este un spectacol muzical, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, în care doi copii jucăuși călătoresc imaginar, împreună cu spectatorii, prin povestea Scufiței Roșii. Premiera este programată sâmbătă, 17 octombrie, ora 18:00, și duminică, 18 octombrie, ora 11:00. Preț unic: 20 lei / pers.

Citeste si ...  Primul deces in Romania al unui pacient cu COVID-19 ...

Atenție! Persoanele care și-au achiziționat în martie bilete pentru premieră le vor putea folosi acum, cu condiția să se prezinte urgent la agenția teatrului pentru schimbarea locurilor conform noilor reguli de distanțare în sală.

 

Până la premieră, sâmbătă, 03 octombrie 2020, la ora 18:00 publicul se va bucura de spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei, după Rudyard Kipling, scenariul, regia și scenografia Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție regăsim actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

 

Duminică, 04 octombrie 2020, la ora 11:00 este programat spectacolul Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

 

Citeste si ...  Probleme mari în Valcea! S-au descoperit alte cinci focare de coronavirus

Preţ bilet: 13 lei / pers. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminică, între 10:00 – 13:00. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here