Teodor Sas : Primarul “Panseluţa” Lia Olguţa Vasilescu a eşuat lamentabil

0
296
64 / 100

La sediul judeţean PNL Dolj, a avut loc o conferință de presă susținută de Marian Vasile – președintele PNL Craiova și Teodor Sas – consilier local.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Craiova, consilierul Teodor Sas a criticat modul în care primarul Lia Oguţa Vasilescu administrează oraşul.

“Vreau să o rog pe doamna primar “Panseluţa” Lia Olguţa Vasilescu să lase la o parte politica şi să se apuce de administraţie, fiindcă în primul an de mandat a eşuat lamentabil. Absorbţia fondurilor europene la nivelul oraşului Craiova este foarte scăzută, suntem în pragul iernii şi craiovenii riscă să rămână fără căldură. Aşa cum administraţia PSD de la Craiova a eşuat lamentabil în realizarea cartierului chinezesc şi în reabilitarea termică a blocurilor, aşa există riscul să eşueze în a furniza căldură craiovenilor.

Acum critică guvernul pentru că nu i-a dat bani din fondul de rezervă. Suma alocata la nivelul judeţului Dolj, pentru aproape 100 de comune, are aceeaşi valoare cât a cheltuit doamna primar pe acordul cadru pentru achiziţia de paseluţe. De aceea îi spun doamna primar Olguţa “Panseluţa” Vasilescu. Aceasta este prioritatea Municipiului Craiova? Să achiziţioneze plante şi pietricele colorate de milioane de euro? Să cumperi ierburi verzi pe pereţi la preţul de 4000 de lei/mp?

Asta e prioritatea municipalităţii? Sau prioritatea ar fi să găsească soluţii pentru furnizarea căldurii, să găsească soluţii pentru repararea străzilor sparte de avariile Companiei de Apă, să reabiliteze şcolile sau să atragă investitori?!”, a declarat Teodor Sas,consilier local, vicepresedinte PNL Craiova.

Cu tupeu, obrăznicie şi minciună nu poţi să administrezi un oraş

În încheierea conferinţei de presă, Teodor Sas a mai declarat: „Peste doi ani se încheie exerciţiul financiar 2014-2021 şi Craiova este la sub 20% absorţie de fonduri europene. În scurt timp începe exerciţiul financiar 2021-2027 şi Craiova nu are o strategie de dezvoltare, iar doamna primar doar se văicăreşte. Mai mult decât atât, aţi văzut vreun pat ATI făcut în pandemie, în ultimul an, în cele trei spitale aflate în subordinea primăriei Craiova?! Zero! Doamna primar doar se plânge şi acuză guvernul că nu ia măsuri. Dar administraţia locală a luat vreo măsură să facă vreun pat ATI în ultimul an?! Nicio măsură! Mulţi bani din bugetul Craiovei sunt cheltuiţi inoportun! Cu tupeu, obrăznicie şi minciună nu poţi să administrezi un oraş”, a încheiat Teodor Sas.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here