TERMO CRAIOVA incepe probele la cald pentru furnizarea caldurii in sezonul de incalzire 2020-2021

0
18

Termo Craiova anunta ca, in noaptea de 14 spre 15 octombrie 2020, incepand cu ora 19.00, vor incepe probele la cald. Probele incep pentru consumatorii de tip urban din Craiova, avand in vedere prognoza meteo care anunta temperaturi in scadere pentru zilele urmatoare.
Furnizarea agentului termic pentru incalzire va fi facuta in momentul in care temperaturile medii se vor incadra in limitele prevazute de art.117 din H.G: nr. 425/20.07.1994, modoficat prin H.G. nr.337/16.05.2018. Respectiv dupa „inregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, intre orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade celsius sau mai mici„.

Actiunea se deruleaza progresiv, avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare si numarul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire.
In plus, Termo Craiova SRL precizeaza ca poate furniza caldura la cerere. Se poate furniza, spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani, precum si tuturor celorlalte institutii publice care solicita acest lucru.

Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire, anunta in scris acest lucru, prin reprezentantii legali, la registratura Termo Craiova din strada Mitropolit Firmilian nr.14 sau prin e-mail la adresa termocraiov@yahoo.ro.

Dispeceratul Termo Craiova SRL si echipele de interventie functioneaza in regim permanent pentru solutionarea oricaror probleme aparute in teren. pentru informatii suplimentare, cetatenii Municipiului CRaiova au la dispozitie numarul de telefon 0351 914, 24/24.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here