Termo Craiova SRL transformata din RA Termoficare Craiova in ultimi ani in Termo-Epurare Politica

0
25

In ultimii 8 ani cu administratie PSD asistam la o transformare in mai multe etape a unor regii craiovene in societati comerciale cu actionariat majoritar public. Mai exact aceasta societate a fost transformata din regie in SRL cu mare tam-tam de ” duamna” Olguta Vasilescu care a castigat mandatul de primar al municipiului CRAIOVA in anul 2012 avand una din temele campaniei RA Termoficare “jaf din banul ” cetateanului craiovean. Ce ne spunea atunci Olguta ,ca primarul Antonie Solomon impreuna cu directorul regiei Tatian Tudorache au facut un adevarat jaf in bugetul regiei s.a.m.d . Auditul curtii de conturi arata dupa instalare Olgutei ca situatia financiara a regiei este in mare dificultate, dar nu datorita directorului, ci a slabei incasari de la asociatile de locatari/proprietari. Datoriile la care se adaugau si penalitatile depaseau suma de 1 milion €. Olguta se grabeste sa “revigoreze” regia transformand-o in SRL, adagand in domeniul de activitate al firmei noi infiintate activitati pe care societatea nu a putut sa le dezvolte in ani urmatori.

Director general este pus Degeratu Nicolae, fost director tehnic ( membru PSD activ in campanie).Incepe marea “anvelopare” a blocurilor de locuinte coroborata cu schimbarea retelelor de apa calda menajera si termoficare din acestea, precum si prima contorizare individuala a unui bloc turn in cart. CRAIOVITA NOUA.

Cine suporta aceasta investitie… proaspt infiinta Termo Craiova SRL. Cateva sute de mii de euro sunt cheltuite in van deoarece in anii urmatori locatarii din blocul modernizat se debranseaza.
Dezastrul financiar apasa tot mai greu asupra societatii, Duamna Olguta hotaraste sa bage in insolventa proaspat infiintata societate la nici 4 luni de la infiintare.

Citeste si :   Dolj : Accident cu doua victime in Podari ..

Castiga insolventa Siomax Tg Jiu, condusa de doamna Somnea, avand comision lunar pentru administrare judiciara…… 25.000 € / luna! La un an distanta dir. DEGERATU este schimbat pe motiv ca incasat cumulat salariul de director 7.000 lei cu cel de administrator … 17.000 lei.

Administrator interimar este adus ca salvator dir. RADPFL Craiova Lungu Gabriel. Acesta este primul care vede ca solutie “salvatoare” concedierea pe criteriul “cine nu a fost in campanie pe lista.” Impreuna cu ing. Enculescu, apropiat al deputatului PSD…. infiinteaza un nou sidicat pentru cei care nu apar pe lista de disponibilizare.

Avem 200 de persoane din totalul de 730 de angajati care pleaca acasa cu gustul amar ca au dorit schimbare. La 3 luni dupa interimat este pus administrator Magla Dan, fiul doctorului oftalmolog Magla cu vechi state la partid.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Acesta isi dovedeste incompetenta, ramanand in istoria termoficarii cu vorba” va pizduiesc” spusa la sedintele saptamanale tinute la oprativa. Slaba incasare, avariile tot mai dese din iernile craiovene apasa bugetul societatii si se face o noua reorganizare, se mai dau afara alti 250 de angajati, administratorul este schimbat cu Nicolaita Lorena ce a fost jurist la serviciul juridic al societatii, directorul financiar Sorin Iordache este inlocuit de Medelt Alin fost sef la personal. Lupii tineri la putere!

Procesul privind falimentul se apropie de final. Ce a facut administratia Craiovei in tot acest timp la sedintele de partid toti sefii de servicii din Termo Craiova angrenati politic ca sefi de organizatii de cartier ai PSD participa la mitingurile organizate in fata Palatului Cotroceni, sperand ca daca striga :jos Iohanis li se mai pune ceva la salariu. Glasul acestora este amplificat de postarile pro psd de facebook zilnic in toti acesti ani.

Citeste si :   Vasile Dincu, atac nemaivazut in PSD la adresa Olgutei Vasilescu .

Bizar este faptul ca Termo Craiova desi in insolventa face mariri consistente de salarii conducerii si sefilor de sevicii si doar de 200 lei la restul angajatilor. Situatia acestei societati este foarte critica fiind la un pas de faliment, aceasta este marea realizare PSD in Craiova.

La poarta societatii esti prima data intampinat de domnul Pomana Gheorghe, fost absolvent de Gheorghiu Dej, consilier local Craiova, secretar peste organizatiile din zona cart. ROVINE, fost PRM-ist al “duamnei” Olguta si activ ” strigator” la geamul Cotroceniului, sef serviciu telefonul cetateanului si interventii. Asadar pomana se apropie pentru aproape ” defuncta” Termo Craiova SRL!

Craiova trebuie sa merga mai departe, dar fara a repeta GRESELILE TRECUTULUI!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here