Termo Urban a notificat pentru debransare de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice, un numar de 124 de Asociatii

0
202

Au fost notificate pentru debransare de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice, un numar de 124 de Asociatii de locatari/proprietari cu debite restante mai vechi decat termenul legal de 45 de zile pentru achitare.

„Au fost notificate pentru debransare de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice, un numar de 124 de Asociatii de locatari/proprietari cu debite restante mai vechi decat termenul legal de 45 de zile pentru achitare.

Termenul legal stabilit pentru achitarea facturilor potrivit Contractului de furnizare a energiei termice este de 45 de zile, termenul de scadenta de 15 zile de la data emiterii facturilor, plus 30 de zile perioada de gratie (adica dupa alte 30 de zile de la data scadenta) in conformitate cu Art.41 alin.(1) pct.a) din
Legea serviciului public de alimentare cu energie termica nr. 325/2006 (*republicata in 2023)

Neachitarea facturii in termen de 30 de zile de la data scadentei atrage penalitati de intarziere, conform prevederilor art. 42 alin. (10) din
Legea serviciilor comunitare de utilitati publice nr. 51/2006 (*republicata in 2013)”, se mentioneaza in comunicatul emis de Termo Urban.

Mii de craioveni risca in plina vara sa treca pe dusuri reci pentru ca nu-si platesc datoriile catre Termo Urban.
Sunt in aceasta situatie proprietarii din Asociatia de proprietari 1Mai, Asociatia de proprietari Sabba Stefanescu, Asociatia de proprietari 12 Valea Rosie, Asociatia de proprietari 101 Calea Bucuresti, Asociatia de proprietari 16 Brazda lui Novac, Asociatia de proprietari 9 Rovine, asociatia de proprietari 11 Rovine, Asociatia de proprietari 23 Eroilor, Asociatia de proprietari 30 Craiovita Noua, dar lista este mult mai mare si se poate consulta aici.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here