Tineretul Național Liberal Dolj vă invită la conferința regională „Europa în fiecare localitate”, organizată mâine, 11 aprilie, la ora 18:00, la Ramada Plaza Craiova, sala “Constantin Brâncuși”. TNL organizează în perioada 9 martie – 8 mai, o serie de conferințe în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, care își propun să sublinieze rolul pe care fondurile europene îl au în dezvoltarea comunităților noastre.

Guvernarea centrală a PNL și administrațiile locale liberale au demonstrat de fiecare dată că sunt cu adevărat performante în atragerea de bani europeni pentru dezvoltarea României. Partidul Național Liberal este cel mai pro-european partid din România și își asumă în continuare să fie principala voce care promovează valorile europene și pentru care utilizarea banilor europeni în modernizarea comunităților noastre este o prioritate.

La conferință vor avea intervenții:
Mara Mareș, deputat, Președinte TNL România
Octavian Oprea, secretar general TNL România
Virgil Popescu, deputat, Președinte PNL Mehedinți
Ion Iordache, senator, Președintele PNL Gorj
Nicolae Giugea, deputat, candidat PNL la Primăria Craiova
Nicușor Roșca, candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj
Adela Gherghe, primarul comunei Malu Mare, președinte OFL Dolj
Dorel Mitulețu, primarul Municipiului Calafat
Cristian Tuță, primarul comunei Bucovăț

Tot în cadrul proiectului „Europa în fiecare localitate”, Tineretul Național Liberal filiala Dolj va desfășura vineri, 12.04.2024, în piața Mihai Viteazul din Craiova un steag de mari dimensiuni reprezentând alăturat steagul României și steagul Uniunii Europene pentru a sublinia, în mod simbolic, importanța apartenenței la construcția europeană. Steagul va uni întreaga tara, străbătând toate cele 41 de județe ale țării și Municipiul București.

Președinta TNL România, Mara Mareș: „Pentru noi, generația tânără, beneficiile care reies din apartenența la Uniunea Europeană sunt un dat. Să călătorim în Europa doar cu buletinul – și, în curând, nici măcar cu acesta, pentru că guvernările PNL au reușit să ne facă membri Air Schengen – să aplicăm la joburi în Europa doar cu CV-ul, fără permis de muncă, sau să folosim bani europeni pentru a construi drumuri, a renova școli, a finanța afaceri sau a construi ferme – toate aceste lucruri sunt absolut normale pentru noi, tinerii, dar adevărul este că nu ar fi fost posibile dacă nu eram în UE. Tocmai asta își propune să arate campania TNL :
1. Apartenența la UE și fondurile europene sunt esențiale pentru România;
2. Dezvoltarea țării noastre fără UE este imposibilă;
3. PNL a dovedit că este partidul cel mai determinat și potrivit să guverneze România, și pentru că știe exact cum să folosească banii europeni în avantajul comunităților noastre.
Dincolo de conferințele regionale și desfășurarea simbolică a steagului României și UE în toate județele noastre, organizațiile TNL au demarat și o campanie de informare pe rețelele sociale prin care prezintă investițiile realizate din bani europeni în orașe, comune, județe.
Vă invităm să ne urmăriți pe rețelele sociale”.

Biroul de presă al TNL Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *