TNL Dolj și-a ales noua conducere

0
163

Tinerii liberali doljeni și-au ales structura de conducere la nivel județean. 296 de tineri liberali din județul Dolj, delegați ai organizațiilor locale de tineret, au fost prezenți joi, 09 iunie 2022, la ședința Comitetului de Coordonare al TNL Dolj pentru a-și alege noul Birou Politic Județean.

4
La eveniment au participat colegi din conducerea TNL România, reprezentată de președintele Mara Mareș, prim-vicepreședintele Alexandru Șerban, secretarul general TNL, Octavian Oprea, colegi din organizațiile de seniori ale Partidului Național Liberal, Marian Vasile, președintele PNL Craiova, Adela Gherghe, președintele Organizației Femeilor Liberale Dolj, Flavius Sirop, secretar de stat Ministerul Sportului, alături de primari, consilieri județeni și locali, președinți de organizații locale PNL și președinți de filialele județene de tineret, cărora le mulțumim pentru că au fost mereu alături de echipa TNL Dolj.
În urma votului, Doru Câplea, director regional al Sucursalei de Poștă Craiova, a fost ales președinte al TNL Dolj pentru următorii patru ani!

c
Doru Câplea, președinte TNL Dolj: „Sunt mândru că fac parte din echipa TNL Dolj, iar votul și încrederea colegilor mei mă onorează și mă determină să continuăm proiectele începute cu și mai multă ambiție și putere de muncă.
Urmează o etapă de construcție, în care valorile #GenerațieiAltfel sunt promovate și în care tinerii se implică și găsesc soluții pentru comunități din care fac parte. Deciziile lor la nivel administrativ sunt importante, potențialul lor uriaș este promovat și în interiorul partidului și se construiește astfel o punte de legătură între generația tânără și factorii decizionali.
Tinerii liberali sunt creativi, au demonstrat-o de nenumărate ori. Faptul că sunt și determinați, că sunt axați pe sprijinirea și dezvoltarea comunităților în care trăiesc, îi face cu adevărat reprezentanți ai unei generații care promite și face!
Am convingerea că putem schimba direcții și putem să fim un reper pentru cei care vor să se implice și să transforme năzuințele de azi în reușitele de mâine! Vorbesc la plural pentru că mereu am văzut în TNL o echipă bine închegată, motivată, cu tineri dornici să demonstreze că drumul spre dezvoltare stă în mâinile noastre. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul, pentru încurajări și alături de tineri liberali, păstram entuziasmul de a munci și de a continua proiectele noastre!”

4 1

Noul Birou Politic Judeţean al TNL Dolj are următoarea componenţă:
Preşedinte: Câplea Doru
Prim-vicepreședinte: Gâtan Marius Alexandru
Prim-vicepreședinte: Olaru Nicolae

Secretar General: Mitrea Laurențiu
Secretar General Adj: Gligor Loredana
Secretar General Adj: Șarpe Andreea

Vicepreşedinte: Epure Bianca
Vicepreşedinte: Grindeanu Alexandra
Vicepreşedinte: Mitra Marian
Vicepreşedinte: Novac Cătălin
Vicepreşedinte: Oană Alin
Vicepreşedinte: Știrbu Ingrid
Vicepreşedinte: Vărgatu Roxana
Vicepreşedinte: Urdă Lavinia

Membru: Andrei Alexandra
Membru: Ciobănescu Mihai
Membru: Dinu Gabriela
Membru: Gavrilă Ionuț
Membru: Gavrilă Marian
Membru: Manea Andrei
Membru: Mirea Mihai
Membru: Oiță Ștefania
Membru: Păianu Liviu
Membru: Rotaru Andrei
Membru: Scrieciu Melinda
Membru: Sever Valentin Robert
Membru: Telman Adrian
Membru: Vraciu Mihaela
Membru: Zăvăleanu Cosmina

Preşedinte CJREL: Cojocaru Alexandru
Membru CJREL: Zăblău Andrei
Membru CJREL: Maruntelu Andra
Membru CJREL: Popa Andreea
Membru CJREL: Dragomir Maria

Biroul de presă al TNL Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here