Toate punctele raman in Moldova. FC Botoșani – FCU Craiova 1-0

0
129

FC Botoșani a reușit să obțină o primă victorie după două luni. Elevii lui Teja s-au impus, scor 1-0, în fața celor de la FCU Craiova, în etapa a 14-a din SuperLigă.

După această victorie, FC Botoșani este pe locul 10 în clasament cu 17 puncte, în timp ce FCU Craiova este pe poziția a 12-a cu 15 puncte.

Prima ocazie le-a aparținut gazdelor. Servit excelent la marginea careului advers, Dragu a lovit mingea prost, iar aceasta a fost reținută fără dificultate de Robert Popa (‘4). FCU Craiova a răspuns prin Gabriel Enache, al cărui șut din minutul 13 a fost blocat de Eduard Pap, portarul moldovenilor.

FCU Craiova a stat cu liniile sus și au avut inițiativa în cea mai mare parte a primei reprize, dar nu au putut crea primejdie la poarta păzită de Pap. Astfel, la cabine s-a intrat la egalitate, 0-0.

Partida a fost echilibrată și în actul secund, cu un plus de partea moldovenilor, care au căutat golul prin Țigănașu (’66) și Mihai Roman II (’69). Popa, sigur, s-a opus.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Sekou Kamara, care l-a „pierdut“ pe Enache pe drum și a șutat imparabil, de la 7 metri (’90+2).

Echipe de start
FC Botoșani (4-3-3): Pap – Patache, Dican, Boli, Țigănașu (cpt.) – Zabou, Ivanov, Sylla – Barbosa, M. Roman II, Dragu
Rezerve: Ureche – Sno, Șeroni, Perianu, Shahaf, Mussis, Petkovski, Camara, M. Roman I
Absenți: Mailat (suspendat)
Antrenor: Mihai Teja

FCU Craiova (4-2-3-1): Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Enache, Bauza (cpt.), Van Durmen – Ganea
Rezerve: Mogoșanu – Paramatti, Albu, Zanfir, Marquet, Chițu, Bahassa, Sidibe, Jibril
Absenți: Blănuță (suspendat), G. Iancu (incert)
Antrenor: Florin Drăgan

Stadion: Municipal
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti – Argeş), A1: Neacşu George Florin (Argeş), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea), Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea – Ilfov), Arbitru AVAR: Vornicu Adrian (Iaşi)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here