Tragedia de la Crevedia scoate la iveală „bombele cu ceas” din România.

0
139

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că până în prezent au fost constatate 2.150 de deficienţe la staţiile GPL în urma controalelor dispuse după exploziile care au avut loc la Crevedia.
Potrivit acestuia, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 6.545.307 lei.

„Total deficienţe constatate – 2.150. Total măsuri dispuse – 1.519, din care retragerea autorizaţiei sau avizelor la 11, suspendarea activităţii la 60 şi închiderea activităţii la 12. Total sancţiuni contravenţionale – 1.797, în cuantum de 6.545.307 lei”, a spus Arafat.

Premierul Marcel Ciolacu a dispus un control la nivel naţional cu privire la îndeplinirea condiţiilor de autorizare, funcţionare şi exploatare a tuturor instalaţiilor de depozitare şi comercializare a carburanţilor, inclusiv GPL. Acțiunile implică identificarea urgentă a situaţiilor care implică riscuri legate de siguranţa publică.Ministerul Afacerilor Interne va comunica periodic rezultatele acestui control şi va pune la dispoziţia organelor de cercetare penală orice dovezi legate de posibile ilegalităţi, potrivit datelor de la Guvern publicate săptămâna aceasta.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here