Tragedie într-un cartier din Craiova. Doi craioveni au fost găsiți morți în propria casă

0
65
70 / 100

Două persoane, o femeie de 80 de ani și fiul acesteia, de 58 de ani, au fost găsite decedate, aseară, în propria locuință, pe Aleea Livezi din Cartierul ”Romanești” din Craiova. Alarma a fost dată de fiica femeii, în vârstă de 64 de ani, care a precizat că este posibil ca cei doi să fie morți. Decesul a fost constatat la fața locului unde s-au deplasat poliţiştii precum şi un echipaj din cadrul ISU Dolj, fiind identificate în locuinţă cele două persoane.

„Ieri seară, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 64 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, este posibil ca mama şi fratele său să fie decedaţi în locuinţa acestora. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, fiind identificate în locuinţă, două persoane decedate, respectiv o femeie de 80 de ani şi un bărbat de 58 de ani, ambii din Craiova.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală, prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului celor două persoane. Cele doua persoane decedate nu prezintă leziuni de violenta pe corp”, potrivit IPJ Dolj.

Sursa 3minute

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here