Traian Berbeceanu desfiinteaza trustul lui Voiculescu .. Orasele nu se inchid de luni …

0
3

Consilierul ministrului de interne Marcel Vela, fostul comisar Traian Berbeceanu intervine dupa ce postul Antena 3 a afirmat ca dupa ce se va instaura Starea de Urgenta, alimentele se vor rationaliza.

Mai mult, Berbeceanu spune ca nici orasele nu se vor inchide de luni.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

”Starea de urgenta are menirea de a ajuta populatia, de a va proteja sanatatea, de a salva vieti in cele din urma.In acelasi timp, stirile false si interpretarile rau intentionate nu fac decat sa ingreuneze situatia, sa ne indeparteze, pe noi toti, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminarii si stoparea raspandirii noului corinavirus.
Nu este adevarat ca alimentele vor fi rationalizate, nu este adevarat ca tara va fi blocata si, mai ales, este falsa ideea potrivit careia declararea starii de urgenta ar putea sa genereze abuzuri ale autoritatilor.
Mass media, in mod special, cei care aleg sa isi exprime parerile prin intermediul retelelor sociale, in particular, au datoria de a prezenta obiectiv, calm si realist situatia. Iar dumneavoastra trebuie sa aveti incredere in mesajele, indicatiile, solicitarile si recomandarile autoritatilor! In cursul zilei de ieri, domnul ministru Ion Marcel Vela a primit urmatorul mesaj:
„Domnule ministru, Mihai Ghita sunt, managerul Stirilor Kanal D. Va vorbesc in numele conducerii noastre, va stam la dispozitie pentru tot ce aveti nevoie in aceasta criza, iar tonul nostru o sa ramana in acesta perioada pur informativ, si din surse oficiale, fara dramatizari. aNe puteti cere ajutorul oricand. Succes in rezolvarea acestei crize si aveti suportul nostru absolut”
Un exemplu de normalitate, de echilibru, de implicare si profesionalism! Aceasta este atitudinea pe care o asteptam, va multumim si va asiguram de totala noastra implicare si daruire!
Este o perioada grea, insa, impreuna vom reusi!”, spune Berbeceanu pe facebook.

Facebook Comments
Citeste si :   Nava cu peste 16.500 de oi OPRITA si controlata la sange in portul Midia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here