Treci prin Bulgaria ? Descarca de aici declaratia pe propria raspundere ..

0
12

Modelul declaratiei pe proprie raspundere ce trebuie completata pentru tranzitarea Bulgariei este disponibil incepand de vineri.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza, vineri, ca modelul declaratiei pe proprie raspundere ce trebuie completata in vederea tranzitarii teritoriului Bulgariei este disponibil pe site-ul institutiei.

MAE precizeaza cu privire la simplificarea procedurii de tranzit al cetatenilor romani prin teritoriul Republicii Bulgaria, in urma unei discutii telefonice a ministrului Bogdan Aurescu cu omologul bulgar, ca modelul declaratiei pe proprie raspundere ce trebuie completata in vederea tranzitarii teritoriului Bulgariei este disponibil pe site-ul MAE sau poate fi descarcata de la finalul acestui articol (in format PDF).

MAE reinnoieste apelurile facute anterior privind verificarea in prealabil a informatiilor publicate pe pagina de internet a MAE, precum si pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice si ale oficiilor consulare ale Romaniei in strainatate.

Declaration Order 265 of 22… by Bogdan Ciurezu on Scribd

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here