Trei doljeni condamnati pentru comiterea unor infractiuni, prinsi si dusi in penitenciar.

0
6

Trei doljeni care aveau mandate de arestare , au fost prinsi joi de catre politistii doljeni . Doi din Craiova si unul din localitatea doljeana Cotofenii din Fata au fost prinsi de catre politistii doljeni.

Ieri, 25 iunie, politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Dolj au pus in executare un mandat de arestare emis de instanta de judecata, pe numele unui barbat de 50 de ani, din Craiova, acesta fiind cercetat de catre autoritatile judiciare din S.U.A., pentru comiterea mai multor infractiuni de trafic de migranti.
Barbatul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dolj.

Politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Craiova au depistat un tanar de 29 de ani, din Craiova, pe numele caruia instanta de judecata a emis un mandat de 1 an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc. Tanarul a fost incarcerat in penitenciar.

Ieri, 25 iunie, politisti din cadrul Postului de Politie Cotofenii din Fata au depistat un tanar de 27 de ani, din Cotofenii din Fata, pe numele caruia instanta de judecata a emis un mandat de 1 an si 8 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Tanarul a fost incarcerat in penitenciar.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here