TRIBUNALUL PERMANENT DE ARBITRAJ INSTITUTIONALIZAT ACORDĂ ATENȚIE COLABORĂRII CU MEDIUL UNIVERSITAR

0
5

Anul trecut la începutul lunii mai ,TRIBUNALUL PERMANENT DE ARBITRAJ INSTITUTIONALIZAT  a finalizat cu succes stagiul de practică cu cei cinci studenți ai Facultăților de Științe Juridice care au ales sa efectueze practica din anul IV de studiu în cadrul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat.

Patru dintre aceștia erau studenți ai Universitătii „Valahia” din Târgoviște și unul era student al Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava.

În cadrul stagiului de practică am abordat la nivel teoretic si practic teme precum:
– cererea de arbitraj;
– întampinarea și cererea reconvențională;
– excepțiile în procedura arbitrală;
– probele;
– organizarea ședințelor de arbitraj;
– redactarea hotărârii arbitrale.

Am fost încântată că tânara generație este interesată de căile alternative de soluționare a conflictelor și dorește să fie informată cu privire la procedura arbitrală.

De asemenea, am fost bucuroasa să constat ca studenții care au efectuat practica în cadrul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat și-au însusit cu rapiditate noțiunile privind arbitrajul instituționalizat și procedura arbitrală.

Citeste si ...  Alerta Meteo : ANM anunta COD ROSU ! Sunt asteptate fenomene extreme ..

Le urez succes în tot ceea ce fac si trebuie sa știe ca ușa Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat este întotdeuna deschisa pentru ei, indiferent de calitatea pe care o au: arbitrii, avocați, consilieri juridici, mediatori, practicieni in insolvență s.a..

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here