Trupul băiatului de 17 ani dispărut în Dunăre, la Ciupercenii Vechi, a fost găsit

0
158

Ieri, 6 iulie, în jurul orelor 16.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție T.N. Calafat au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că fratele său, de 17 ani, din aceeaşi localitate, a dispărut în apele fluviului Dunărea, pe raza localității Ciupercenii Vechi, în timp ce se afla la scăldat.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii împreună cu un specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Calafat, pompieri și elicopterul SMURD din cadrul I.S.U. Dolj, o echipa de scafandri din cadrul I.S.U. Olt și poliţişti din cadrul S.T.P.F. Dolj cu o ambarcaţiune, care au început activităţile de căutare a tânărului.

Echipa de scafandri a desfășurat activităti de căutare în cursul zilei de ieri, până în jurul orelor 22.10, persoana nefiind găsită.

În această dimineaţă căutările au fost reluate, echipele de căutare desfăşurând activităţi în vederea găsirii persoanei în cauză.
Trupul tânărului de 17 ani, din Ciupercenii Noi, a fost găsit de echipele de căutare, în fluviul Dunărea şi scos la mal.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here