TVR va transmite Campionatul Mondial de Natatie ! Semifinala lui David Popovici, de la ora 19:31, se va transmite pe TVR 1.

0
286

Dupa ce cursa de 200 de metri liber, in care Popovici a luat aurulu, nu a fost transmisa la televizor in Romania, TVR a cumparat drepturile pentru restul Campionatului Mondial de Natatie de la Budapesta.

Astfel, semifinala de 100 de metri liber va fi transmisa pe TVR. David s-a calificat in semifinala castigandu-si seria.

Popovici a avut cel mai bun timp din cele 11 serii. A obtinut un timp de 47.60, fiind mai rapid decat americanul Caeleb Dressel (47.95), campionul olimpic de la Tokyo la 50m liber si 100m liber.

Semifinalele probei vor avea loc tot azi, de la 19:26 si 19:31, iar finala e programata pentru miercuri, 22 iunie, la 19:22.

“TVR 1 va difuza, in aceasta seara, incepand cu ora 19, mai multe probe de inot din Campionatul Mondial de Natatie, de la Budapesta, printre care si semifinala la 100 m liber, in care s-a calificat David Popovici, cu cel mai bun timp din serii. (..)
Cert este ca, pe ultima suta de metri, TVR reuseste sa recupereze acest eveniment sportiv de anvergura, iar diseara si in zilele urmatoare, telespectatorii televiziunii publice vor putea vedea probele in care concureaza David Popovici si Robert Glinta, dar nu numai.

Si inca o veste buna, despre o competitie pe care TVR o va difuza in calitate de partener al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern:
David Popovici, dar si alti tineri inotatori romani de mare valoare, vor concura la inceputul lunii iulie la Campionatele Europene de Inot pentru Juniori 2022, competitie desfasurata in premiera in Romania si pe care Televiziunea Romana o va transmite, in direct, in in exclusivitate, pe TVR 1, in perioada 5-10 iulie 2022.
Este ultima competitie pentru juniori la care participa David Popovici.

Lui si celorlalti sportivi romani li se vor alatura cei mai buni inotatori juniori ai Europei, care vor concura pentru prima data in Romania, la Campionatele Europene de Inot pentru Juniori, competitie gazduita la Complexul Olimpic de Natatie Otopeni”, a scris pe reteaua de socializare Dan Turturica, seful TVR.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here