Ulf Kristersson, premierul Suediei: Înțelegem dezamăgirile Romaniei si Bulgariei, sunt justificate. Nu ezit sa spun ca dorim sa punem pe Ordinea de Zi in Consiliu extinderea spatiului Schengen

0
88

Premierul suedez Ulf Kristersson a declarat astăzi, în plenul Parlamentului European, țara dorește să pună pe ordinea de zi în Consiliu extinderea spațiului Schengen.

„Acum câteva minute, în Parlamentul European Ulf Kristersson, premierul Suediei: «Înțelegem dezamăgirile României și Bulgariei, sunt justificate. Nu ezit să spun că dorim să punem pe ordinea de zi în Consiliu extinderea spațiului Schengen, pe președinția noastră»”, a scris Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, pe pagina sa de Facebook.

“Chiar acum, în plenul Parlamentului european, premierul suedez, Ulf Kristersson, a declarat: Dorim să punem pe ordinea de zi chestiunea extinderii spațiului Schengen. Stiu că asta așteaptă România și Bulgaria.

Să speram că România va putea fructifica cât mai eficient acest angajament al Suediei asumat acum câteva clipe la Strasbourg”, a scris pe Facebook și europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

În decembrie, România nu a primit undă verde pentru a intra în spațiul Schengen. Austria a fost singura care s-a opus aderării României, motivul invocat fiind cel al migrației.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here