Ultimul lot al al drumului de mare viteză Filiași-Lugoj are proiectant desemnat

0
160

Vineri, 31.03.2023, ca urmare a finalizării procesului de reevaluare a ofertelor în conformitate cu dispozițiile Deciziei Civile nr. 7/2023, pronunțată de Curtea de Apel București în data de 02.02.2023 și ale Deciziilor CNSC nr. 2778/C1/2849, 2851/29.12.2022, au fost transmise comunicările de rezultat pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect “Elaborare Studiu de Fezabilitate “DRUM DE MARE VITEZĂ DOMAȘNEA – CARANSEBEȘ””, fiind astfel finalizat procesul de evaluare și pentru ultima procedură de achiziție publică din cadrul obiectivului de investiții Drum de mare viteză FILIAȘI – LUGOJ.

Oferta declarată câștigătoare este cea depusă de către Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – PRIMACONS GROUP SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – ECO GEODRUM SRL având un preț de 21.778.158,96 Lei fara TVA.

Durata contractului este de 24 de luni de la Data de Începere a Contractului, din care 22 de luni – Studiul de Fezabilitate.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here