Un bărbat care a atacat polițiștii cu o drujbă a fost împușcat în picior

0
257

S-au tras focuri de armă într-o comună din județul Botoșani, după ce polițiștii au fost atacați de un individ înarmat cu o drujbă și o toporișcă. Rănit de un glonț la picior, atacatorul a fost transportat la spital și internat pe secția de Psihiatrie, potrivit Monitorul de Botoșani.

Scenele incredibile s-au petrecut luni, pe 13 septembrie, când polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, de 57 de ani, din comuna Mileanca, cu privire la faptul că a fost agresat și i-a fost distrus autoturismul, de către un alt bărbat din aceeași localitate, agresorul fiind fostul soț al actualei concubine al apelantului. Supărat pe situație, fostul soț ar fi pătruns, fără drept în locuința în care se aflau apelantul și concubina acestuia și i-ar fi agresat, fizic pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Apoi, bărbatul ar fi distrus caroseria autoturismului apelantului, care se afla în curte. În momentul în care a observat autospeciala de poliție, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant și a aruncat cu o toporișcă spre aceasta, distrugând elemente de caroserie din autospeciala de poliție.

„Ulterior, acesta nu s-a supus somațiilor polițiștilor și a aruncat cu alte obiecte contondente înspre forțele de ordine, ieșind din curte cu o drujbă aflată în funcțiune. Întrucât nu s-a supus somațiilor polițiștilor, s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, înspre acesta. În urma utilizării armamentului, bărbatul a fost rănit în zona gambei. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior, fiind dispusă internarea pe secția de psihiatrie”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, potrivit sursei citate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here