Un barbat din Craiova a murit după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale

0
35

Un bărbat de 40 de ani a murit cu câteva zile în urmă, cu carotidă tăiată, după o operație de extragere de amigdale. Familia acuză acum medicii de malpraxis și au depus plângere penală împotriva lor.

Bărbatul mers în urmă cu o săptămână la o clinică privată din municipiu unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acolo i-au fost scoase amigdalele, iar după câteva ore a plecat acasă.

După 3 zile, bărbatul s-a simțit rău și a sunat la clinica respectivă. A fost chemat acolo, a fost supus unui control de către medicul care l-a operat, și i s-a spus că totul este în regulă și va trebui să aștepte câteva zile până când se va vindeca.

La scurt timp, pacientul s-a simțit tot mai rău, și a chemat ambulanța. Acesta a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Bărbatul s-a stins din viață, miercuri noaptea, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Timp de o oră s-au chinuit medicii să-l resusciteze, fără rezultat.

Familia lui Constantin Dincă vrea să afle adevărul și a depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor. Spitalul Județean de Urgență din Craiova a cerut să se efectueze necropsia.

În urmă necropsiei și eliberării certificatului constatator al decesului, reiese că bărbatul a decedat pentru că a avut carotidă ruptă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here