Un barbat din Simnicu de Sus a fost retinut pentru camata !

0
77

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Postului de Politie Simnicu de Sus au retinut pentru 24 de ore un barbat de 54 de ani, din localitate, banuit de comiterea infractiunii de camata in forma continuata.

Din cercetarile efectuate de politisti, a rezultat faptul ca, in perioada 2015-2020, cel in cauza ar fi acordat de 28 de ori, unui numar de 18 persoane, sumele totale de 49.000 de lei si 15.650 de euro, solicitand o dobanda lunara de pana la 20% din valoarea sumei imprumutate.

De asemenea, in cadrul dosarului penal deschis pentru comiterea infractiunii de camata in forma continuata, la data de 22 aprilie a.c., politistii au efectuat 4 perchezitii domiciliare, la adrese din Simnicu de Sus, Craiova si Melinesti, in urma carora au fost ridicate sumele de 1.870 de euro, 30.990 de lei si 25 de lire.

„Avand in vedere materialul probator administrat in aceasta cauza, politistii au retinut pentru 24 de ore barbatul de 54 de ani, acesta urmand sa fie prezentat unitatii de parchet cu propunerile corespunzatoare”, informeaza IPJ Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here