Un barbat din Verbita in varsta de 69 de ani , arestat dupa ce a intretinut relatii sexuale cu doua minore.

0
16

In urma cercetarilor desfasurate de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Craiova, un barbat, de 69 de ani, din Verbita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infractiunea de act sexual cu un minor in forma continuata.

Din cercetarile efectuate de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul ca, in perioada 2017-2019, barbatul respectiv ar fi intretinut relatii sexuale cu doua minore, in varsta de 14 si 16 ani, ambele din comuna Verbita.

De asemenea, in urma actelor sexuale, minora de 16 ani a ramas insarcinata si a dat nastere unui copil, care in prezent are varsta de un an.

Astfel, in baza probatoriului administrat, barbatul a fost initial retinut pentru 24 de ore, iar apoi, tot in cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus fata de acesta masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here