Un elev din Craiova a fost diagnosticat cu COVID-19 și a decedat în această noapte.

0
95

Elev în clasa a X-a de la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a decedat azi-noapte în urma unui stop cardio-respirator.

Liceanul era elev în clasa de arte plastice fiind remarcat ca fiind foarte înzestrat și avea note excelente la acest liceu, scrie gds.ro.

Știrea privind moartea lui a fost un adevărat șoc pentru cadrele didactice care l-au avut ca elev la clasă. Se pare că elevul ar fi avut de asemenea diabet și era dependent de insulină.

„Este o veste teribilă. Era un elev foarte bun și foarte talentat. Îl cunoșteam de la grădiniță. L-am văzut acum două săptămâni la școală, când a făcut o lucrare de grafică”, a spus un profesor.

Încă unul dintre cadrele didactice afirmă că respectivul licean nu s-a mai întors la ore timp de două săptămâni. „Am primit un bilet de la mamă că era răcit. Nu a mai fost la școală de două săptămâni. Am aflat ieri că a fost confirmat cu COVID -19 și că a fost internat tot ieri și că ar fi murit aseară. Părinții au aflat în această dimineață. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniștit, chiar introvertit”, povestește un alt profesor.

În clasa în care studia minorul se făceau în această perioadă cursuri cu prezență fizică la școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here