Un meci pentru ISTORIE : Universitatea Craiova – Dinamo Bucuresti

0
109

Universitatea Craiova revine pe stadionul Ion Oblemenco in prima liga dupa 10 ani chiar impotriva rivalei Dinamo Bucuresti.

Incepand cu 21:30, stadionul Ion Oblemenco este gazda unui derby de traditie al fotbalului romanesc . Universitatea Craiova intalneste in etapa 2 din Liga 1 Dinamo Bucuresti.

Ieri a avut loc o conferinta de presa in care Adrian Mutu si Dragos Albu au prefatat meciul din aceasta seara .

Capitanul echipei Universitatea Craiova , Dragoș Albu a declarat: „Abia aștept meciul de luni seară. Vreau să facem un meci foarte frumos si sunt convins că Peluza Sud va face un adevărat spectacol. Atmosfera o să fie de cinci stele. Îmi doresc foarte mult să câștigăm. Sper să nu le dăm nicio șansă celor de la Dinamo. Avem jucători foarte buni și un grup foarte unit. Vom arăta pe teren forța grupului nostru.”

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mutu a declarat : „Prea multe nu sunt de spus fața de acest meci deoarece toata lumea stie ce rivalitate este intre Universitatea Craiova si Dinamo. Aceasta rivalitate nu este de acum, este de o viața, o stiu si eu. Ma astept la un meci bun, solid din partea elevilor mei. Suntem dornici de victorie, speram ca prima din campionat sa fie luni seara.”

Va prezentam arbitrii si observatorul din partea FRF:

Arbitru: Călin Iulian – Ştefăneşti
Asistent: Danşa Ciprian Florin – Satu Mare
Asistent: Bîrdeş Romică – Piteşti
Rezervă: Dumitrache Bogdan – Bucureşti
Observator: Grigorescu Nicolae – Timişoara

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

❗️ INFORMAȚIE DE ULTIMĂ ORĂ ❗️
🧪 Suporterii care doresc să se testeze azi, pentru a intra la meciul cu Dinamo București, vor putea face acest lucru și la corturile amplasate pe esplanada Stadionului Ion Oblemenco, între orele 17-21.
👉 Rezultatul testului va fi validat în timp util.
❗ Testarea se poate face atât la cele 4 Clinici Sante din Craiova, între orele 7 și 15:30, cât și la casa de bilete a clubului, între orele 12 și 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here