Un nou concert Casual Band pe terasa Cafe-Teatru Play

0
195

CASUAL BAND, ESTE O FORMAȚIE CUNOSCUTA PE PLAN LOCAL SI NU NUMAI, CARE A REUȘIT SA CASTIGE SIMPATIA PUBLICULUI INCA DE LA PRIMELE APARIȚII IN ANUL 2013. FONDATORUL FORMAȚIEI ESTE SAXOFONISTUL BOGDAN UȚĂ.

ALĂTURI DE SOLISTA DIANA, CASUAL BAND CANTA DIN LUNA MAI 2021. STILURILE PE CARE LE ABORDEAZĂ ÎMPREUNĂ SUNT: SOUL, POP, DISCO ; FUNKY.

DIANA PETRESCU – VOCE
BOGDAN UȚĂ – SAXOFON
EDI BOANGIU – CHITARA BAS
EUGEN POPESCU – TOBE

Vineri, 24 iunie, incepand cu orele 19:00, Casual Band revine cu o formula noua in Cafe Teatru Play pentru un super concert.
Acces zona A: 50 lei
Acces zona B: 40 lei
Acces zona C: 30 lei.
Info&rezervari: 0722 217 866
*Pretul biletului include accesul la spectacol si Peroni la draught nelimitat

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here