Un român a terorizat ore în șir un oraș din Spania

0
254

Un român a semănat groaza în Coslada, o localitate din apropierea Madridului. Și-a ținut fiica cea mare sechestrată timp de 7 ore, iar cea mică a reușit să scape pe geam. Vecinii au fost evacuați din cauza că bărbatul amenința că aruncă blocul în aer.

Două fetițe de 12 și 15 ani au trăit clipe de groază când propriul tată, un român de 43 de ani, le-a sechestrat sub amenințarea cuțitului. Cea mică a reușit să fugă pe o fereastră lăsată deschisă de unde a sărit în balconul unui vecin, care a alertat poliția. Au urmat 7 ore de negocieri.

Poliția a evacuat toți vecinii și a izolat zona, din cauza că românul amenința că dă drumul la gaz și aruncă blocul în aer. Oamenii au stat afară mai bine de 4 ore până când individul s-a predat autorităților.

Bărbatul mai avusese în trecut un episod de violență domestică. El a fost reținut sub acuzațiile de reținere ilegală, sechestrare și rele tratamente. Ambele fete sunt acum în siguranță, în grija mamei.

În Coslada locuiesc în jur de 10 mii de români.

Sursa Stiri TVR .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here