Un roman din Italia a murit de coronavirus. Cetateanul roman avea si alte afectiuni medicale.

0
6

Un roman din Italia a murit dupa infectarea cu coronavirus, a informat MAE. Cetateanul roman avea si alte afectiuni medicale.
Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in urma demersurilor Ambasadei Romaniei la Roma si ale Consulatului General al Romaniei la Milano, autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni medicale pre-existente.

Situatia cetatenilor romani din Italia ramane o prioritate permanenta pentru misiunea diplomatica si oficiile consulare ale Romaniei din Italia si orice informatie cu privire la cetatenii romani din Italia va fi comunicata public de catre Ministerul Afacerilor Externe imediat ce aceasta va fi confirmata de catre autoritatile italiene, care se concentreaza, in prezent, in contextul situatiei extraordinare existente in Republica Italiana, cu toate eforturile si resursele umane, pe activitatile de salvare si tratament ale persoanelor infectate cu COVID-19.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Facebook Comments
Citeste si :   Marcel Vela : Vreau sa fac un apel la calm, la solidaritate! Masuri fara precedent in Romania...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here