Un român din Italia care a apelat la serviciile unei prostituate a descoperit-o pe soția sa în timp ce negocia cu un alt client.

0
92

Un român s-a dus la prostituate. Bărbatul a fost condamnat săptămâna trecută la trei ani de închisoare pentru răpirea, rănirea și tâlhărirea unei românce.

În 2019, un român de 32 de ani și prietenul său, italianul condamnat săptămâna trecută, au decis, pe fondul consumului de alcool, să meargă pe o șosea unde știau că sunt prostituate și să aleagă una. Acolo, românul și-a văzut soția când încerca să ademenească un client.

La scurt timp, bărbatul a luat-o pe româncă de păr, a târât-o în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Carabinierii au fost alertați de un polițist aflat la fața locului. Între timp, cei doi i-ar fi smuls geanta din mână femeii. Așa au ajuns cei doi bărbați să fie anchetați pentru răpire, rănire și tâlhărie.

Înainte de începerea procesului penal, românul de 32 de ani și soția sa s-au întors în țară. La un moment dat s-au certat, iar bărbatul și-a împușcat mortal soția. Ulterior, el s-a sinucis.

Doar muncitorul italian din Frosinone a ajuns în proces și a primit trei ani de închisoare.

Lucrătoarele sexuale din Iași se expun pericolului în plină pandemie: „Nu mă tem de SIDA, să mă tem de COVID-19?”

Lucrătoarele sexuale din Iași se confruntă cu o situație tragică, femeile sunt nevoite să se expună riscurilor de a contacta coronavirusul din cauza lipsei reglementărilor în ceea ce privește prostituția.

In Iași, femeile care practică prostituția spun că au rămas fără soluții și nu pot impune respectarea măsurilor de protecție deoarece le este teamă că își vor pierde clienții care sunt în număr mai mic ca de obicei.

Lucrătoarele sexuale își desfășoară activitatea în hoteluri și un sunt nevoite să meargă „pe încredere” atunci când primesc clienți.

„Dacă nu mă tem de SIDA sau de boli cu transmitere sexuală, mă tem de COVID? Merg pe încredere, oricum mă gândesc că dacă cineva are COVID, stă acasă, nu vine la mine. Eu am avut COVID, nu am ce să mai pățesc”, a spus una dintre tinerele care a postat un anunț în mediul online.

O altă tânără a mărturisit că este nevoită să se expună riscului de îmbolnăvire și în timpul pandemiei deoarece nu are alternative. Practicarea prostituției s-a transformat pentru lucrătoarele sexuale într-un pariu cu viața pe care ele sunt nevoite să-l accepte pentru a-și duce traiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here