Un supermarket din România va retrage de la vânzare două sortimente de înghețată

0
107

Un supermarket din România va retrage de la vânzare două sortimente de înghețată cu arome de Tiramisu si Vanilie, care reprezintă un pericol pentru sănătatea oamenilor.

Supermarketul Penny a decis retragerea de la vânzare a două sortimente de înghețată din gama „UNIQUE”- Înghetata cu arome de Tiramisu si Vanilie și „HAPPY” Inghetata cu aroma si sirop de pepene galben, produse de Cicom SRL, cu cantități de 1000g/2000ml și 500g/1000ml, Lot lot UT 200421, Exp: 30.05.2022 lot HPG 130521; Exp:30.06.2022.

Reprezentanții supermaketului roagă clienții, care deja au achiziționat acest tip de înghețată, să le aducă în magazin pentru a le fi returnată contravaloarea produselor sau  să le distrugă. Pentru a-și primi banii înapoi, clienții nu au nevoie să prezinte bonul fiscal.

Producătorul a inițiat retragerea de la comercializare a produselor menționate, ca măsură de prevenție, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme.
Rețeaua de magazine recomandă clienților care au achiziționat produsele mentionate mai sus sa nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin Penny. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here