Poliţişti din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, din comuna Terpeziţa, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi violarea de domiciliu.

În fapt, în noaptea de 11 spre 12 aprilie a.c., în jurul orei 02.10, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără, de 15 ani, din comuna Terpeziţa, cu privire la faptul că, un tânăr din localitate, ar fi pătruns fără drept în curtea şi locuinţa acesteia.

Din cercetări s-a stabilit că tânărul ar fi pătruns fără drept în curtea şi locuinţa fetei, pe care ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, fiind bănuit că ar agresat-o fizic pe bunica acesteia, în vârstă de 65 de ani.

Tânărul a fugit de la faţa locului, până la sosirea poliţiştilor, fiind identificat în cursul zilei de ieri, 16 aprilie şi condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Prachetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *