Un tanar s-a inecat in raul Jiu

0
4

Persoana inecata, un tanar de circa 33 de ani, a fost descoperita in zona localitatii Bradesti de niste tineri care se plimbau pe malul apei si care, imediat, au sunat la 112. La fata locului au intervenit pompieri de la Sectia Pompieri Craiova, SMURD Det.1 Craiova si Serviciul de Ambulanta Judetean Dolj.

La sosirea echipajelor de interventie, persoana a fost gasita scoasa de apa pe o duna de nisip. Imediat au inceput manevrele de resuscitare, dar fara rezultat.

Politistii fac cercetari atat pentru identificarea victimei, cat si a conditiilor in care acesta a murit.

„Este vorba despre o persoana inecata in raul Jiu, zona localitatii Bradesti. Intervine Sectia Pompieri Craiova, SMURD Detasamentul 1 Craiova si SAJ Dolj. La sosirea echipajelor de interventie, a fost gasita o persoana de aproximativ 33 ani scoasa de apa pe o duna de nisip.

Imediat au inceput manevrele de resuscitare, dar fara rezultat pana in acest moment. Persoana a fost vazut de niste tineri care se plimbau pe malul apei si imediat au sunat la 112”, a declarat Purtatorul de cuvant al ISU Dolj, Florin Cocosila.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Craiova Capitala Culturala - un vis frumos al presei din Craiova ! Cum au fost distribuite sumele ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here