Un TIR cu cărbuni s-a răsturnat pe Drumul Expres. In acest moment se circula pe ambele sensuri ..

0
235

Traficul rutier pe Drumul Expres 12 (DEx12) a fost blocat total, între localitățile Slatina și Balș, din cauza unui tir încărcat cu cărbuni, care s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de mers Balș către Slatina, iar încărcătura a ajuns și pe sensul opus de deplasare.

Camionul s-a răsturnat, după ce una dintre anvelope a explodat. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor.

Traficul rutier pe Drumul Expres (DEx12) a fost deviat, prin municipiul Slatina și pe DN 65 – E 574, sectorul de drum cuprins între sensurile giratorii dintre Slatina și Piatra-Olt fiind blocat.

“🚧 Începand cu ora 22⁵⁵ se circulă pe ambele sensuri de mers pe DEx 12, între Piatra-Olt și Slatina.
Efectele accidentului rutier au fost îndepărtate de pe partea carosabilă și zona unde parapetele axial a fost deteriorat a fost semnalizată cu balize și lumini galbene intermitente.
Update: se deschide circulația rutieră pe sensul de mers Pitești-Craiova.
Pentru sensul de mers Craiova-Pitești se preconizează ora 23⁰⁰
Se acționează pentru îndepărtarea cărbunelui de pe partea carosabilă.
Reamintim că DEx12, între Slatina și Piatra-Olt, este închis circulației publice în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autotren încărcat cu cărbune.”, au anuntat cei de la DRDP Craiova.

Ulterior, DRDP Craiova a anuntat : Începand cu ora 22⁵⁵ se circulă pe ambele sensuri de mers pe DEx 12, între Piatra-Olt și Slatina.
Efectele accidentului rutier au fost îndepărtate de pe partea carosabilă și zona unde parapetele axial a fost deteriorat a fost semnalizată cu balize și lumini galbene intermitente.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here