Universitatea Craiova a ajuns in cantonamentul din Slovenia

0
470

Universitatea Craiova a ajuns in Slovenia pentru stagiul de pregatire . Adrian Mutu impreuna cu staful tehnic si jucatorii au plecat din Craiova cu destinatia Slovenia . 

Pana in acest moment au fost programate 4 amicale in aceasta perioada astfel ca Universitatea Craiova va intalni pe HNK Hajduk Split (26 iunie),NK Bravo Liubliana (29 iunie),ZTE FC (7 iulie) si FK Radninicki Nis (8 iulie) .

Universitatea Craiova a perfectat inca 3 transferuri :
– Samuel Asamoah, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Sint Truidense, în prima ligă belgiană, a semnat cu Știința!
Mijlocasul defensiv ghanez are peste 150 de meciuri la activ în campionatul primei ligi din Belgia și sperăm să atingă acest nivel și în campionatul Ligii I.

-Pedro Machado, jucator ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Oliveirense, în liga secundă portugheză, a semnat cu Universitatea Craiova!
Fundașul portughez, în vârstă de 24 de ani, si de înălțime 1,91, va fi noul stalp din apărarea Stiintei!

-Mamadou Bagayoko, jucător ce a jucat pentru formatia KV Mechelen până în sezonul trecut, în prima ligă belgiană, a semnat cu Știința!
Fundașul dreapta internațional, cu 16 meciuri în nationala Coastei de Fildeș, are peste 200 de meciuri în campionatele primelor ligi din Slovacia și Belgia. Sperăm să fie la înălțime și în campionatul Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here