Universitatea Craiova a castigat inca un derby impotriva echipei Rapid Bucuresti ..

0
54

Universitatea Craiova a castigat derby-ul ligii secunde chiar daca a jucat si impotriva arbitrilor .Partida a inceput foarte bine pentru Universitatea Craiova .

In minutul 12, Huygehbaert avansează în stânga, centrează din spatele apărării rapidiste, Bălan plonjează în fața careului mic, dar nu ajunge la mingea, iar balonul se duce la bara a doua, acolo unde e Andrea Compagno, nemarcat inscrie ..

Acelasi Huygehbaert centreaza in mintul 19, Baeten reia din săritură din 12 metri central, mingea se duce în bara din stânga și revine în teren.

Rapid a avut o ocazie chiar la finalul primei reprize cand Ioniță bate pe lângă zid o lovitură liberă de la 30 de metri central, Enache reține fără probleme pe centrul porții și de această dată

In minutul 62, Lorenzo Paramatti vede cartonașul roșu direct pentru un presupus atac violent asupra lui Lazăr, cu cotul în piept..

Chiar daca au avut peste 60 de minute superioritate numerica, Rapid Bucuresti nu a reusit sa ameninte poarta aparata impecabil de Mario Enache..

Universitatea Craiova: M. Enache – Gîț, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Negru, Baeten, Albu (cpt.), Răducanu – Bălan (Gugu 65′), Compagno
Rezerve neutolizate: Mogoșanu – Munteanu, Anghelina, Ciolacu, Cristea, Pop, Luboya, Blidar
Antrenor: Eugen Trică
Eliminat: Lorenzo Paramatti 62′ (roșu direct)
Rapid: H. Moldovan – I. Voicu (cpt.)(R. Ilie 66′), Dandea, Nastos, Goge – Bg. Barbu, R. Lazăr (Ernest 78′) – Sefer (Drăghiceanu 66′), Pănoiu (Florică 66′), Hlistei (Oct. Ursu 78′) – Al. Ioniță
Rezerve neutilizate: Drăghia – Cr. Ignat, R. Costin, S. Iosif
Antrenor: Mihai Iosif

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here