Universitatea Craiova a plecat la Timisoara . Vineri intalneste Asu Poli Timisoara ..

0
67

Universitatea Craiova a plecat la Timisoara . Vineri incepand cu ora 18:30 intalneste Asu Poli Timisoara in cadrul etapei 7 din play-off-ul ligii secunde .

Universitatea Craiova este pe primul loc iar o victorie la Timisoara ar creste sansele de promovare in prima liga .

Etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2 se joacă în ziua de 7 mai

Prima, etapa a 7-a, se desfășoară în totalitate vineri, 7 mai. FK Csikszereda – CS Mioveni se joacă de la ora 16:00, ASU Poli – Universitatea Craiova îl urmează, de la ora 18:30, pentru ca ultimul să fie stabilit Dunărea Călărași – Rapid, de la ora 21:00.

Etapa a 8-a a play-off-ului este rundă intermediară

Runda a 8-a a play-off-ului, a doua intermediară din acest turneu, se va desfășura miercuri și joi, 12-13 mai.

CS Mioveni – Dunărea Călărași e primul joc programat, miercuri, 12 mai, de la ora 17:30. Universitatea Craiova – FK Csikszereda se dispută joi, 13 mai, de la ora 17:30, iar după aceea, de la ora 20:30, se desfășoară Rapid – ASU Poli.

Etapa a 9-a și a 10-a sunt stabilite, în linii mari, să se desfășoare în jurul zilelor de 15, respectiv 22 mai. Datele cele șase meciuri care vor decide echipele promovare direct în Liga 1 și cele care vor merge la baraj de promovare vor fi stabilite exact în perioada următoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here