Universitatea Craiova continua drumul spre prima liga . Azi intalneste Dunărea Călărași

0
138

Cea mai iubita echipa din Oltenia continua drumul spre prima liga avand programat azi intalnirea cu echipa din Calarasi .

Universitatea Craiova va termina pe primul loc turul play-off-ului Ligii 2. Mai mult, își poate mări ecartul față de Rapid, locul 2, dacă în runda a 5-a va trece de Dunărea Călărași, azi de la 17:30.

Eugen Trica si-a studiat foarte bine adversarul de azi. Dunărea formează un grup puternic, în ciuda problemelor financiare pe care le au de patru-cinci luni de zile.

🔵 𝗭𝗜 𝗗𝗘 𝗠𝗘𝗖𝗜 🔵
⚽️ Dunărea Călărași vs Universitatea Craiova
⏰ Ora 17:30
🏟 Stadionul Ion Comșa
📌 Călărași
🏆 Liga a II-a | Play-off | Etapa 5

„Referitor la partida de luni, împotriva celor de la Călărași, vă pot spune că ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Ați văzut că în ultimul meci al lor au reușit să câștige la Miercurea Ciuc. Au schimbat și sistemul de joc. Folosesc trei fundași centrali, dar să vedem dacă vor juca așa și cu noi. Cei care cred că vom avea o partidă ușoară se înșeală amarnic. Dunărea formează un grup puternic, în ciuda problemelor financiare pe care le au de patru-cinci luni de zile. Îi cunosc bine, iar ei se mobilizează foarte bine, mai ales că după victoria de la Ciuc au intrat și ei în cărți pentru cele două locuri promovabile direct”, a spus Trică.

„Pentru meciul cu Dunărea nu îi vom avea pe Diallo, Popa și Paramatti, cel care este suspendat. În schimb, ne bucurăm de revenirea lui Voicu. Primii doi amintiți mai sus sunt în refacere și se vor antrena normal cât de curând. Ne aflăm acum într-o poveste frumoasă și sper că povestea noastră va continua”, a spus Bornescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here