Universitatea Craiova continua drumul spre prima liga ! Maine intalneste Unirea Slobozia …

0
28

Universitatea Craiova continua drumul spre prima liga iar maine intalneste Unirea Slobozia incepand cu ora 11:00 . Intalnirea de la Slobozia este transmisa pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+ ..

Universitatea Craiova nu a convins prin ultimele rezultate dar rezultatele celorlalte urmaritoare au facut ca diferenta dintre Stiinta si locul 2 sa ramana de 3 puncte .

Universitatea Craiova se confrunta si cu cateva probleme medicale astfel ca Dan Vasilica a fost nevoit sa lase acasa 2 jucatori .. Cristea si Gâț  sunt accidentati astfel ca nu au facut deplasarea la Slobozia .. Anghelina  si Cacheiro nu fac deplasarea , probabil ca Dan Vasilica a pregatit altfel meciul cu Unirea Slobozia .. Din pacate nici Ciolacu nu poate evolua impotriva echipei Unirea Slobozia , el este suspendat .. Totusi este si o revenire in lot , Alex Raicea a revenit pentru aceasta partida si este apt din punct de vedere medical ..

Lotul pentru partida cu Unirea Slobozia!

PORTARI: Popa, Mogoșanu

FUNDAȘI: Negru, Paramatti, Diakite, Diallo,Gugu, Huyghebaert, Criștiu

MIJLOCAȘI: Raicea, Stoenac, Pop, Avram, Albu, Baeten, Blidar, Vali Munteanu

ATACANȚI: Compagno,Bălan, Răducanu

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here