Universitatea Craiova este in prima liga ! Adrian Mititelu jr: „CSU, nici nu știi cât de mică începi să fii!”

0
141

Asa cum am facut o analiza, Csikszereda nu a venit sa se predea pe Ion Oblemenco avand SANSE la baraj ..  Universitatea Craiova a intalnit (o spun a doua oara poate cineva citeste) o echipa puternica si omogena ..

Csikszereda a venit sa ia cel putin UN PUNCT si a reusit sa plece exact cu ce si-a propus . 

Jocul a avut o altfel de incarcatura iar Universitatea Craiova a avut cateva ocazii de a inscrie .. Csikszereda a avut o ocazie mare cu cateva minute inaintea finalulul de meci ..

Aduc inca o data in discutie , poate cei care citesc acest ziar pot intelege .

Universitatea Craiova a promovat matematic dupa un sezon plin de cartonase galbene si rosii.

Singurul avantaj care l-a avut Eugen Trica a fost lotul numeros . Altfel aveam alta situatie acum prin prisma arbitrajelor ..

Trebuie sa felicitam intreaga familie Universitatea Craiova dar trebuie mentionat un singur lucru : A FOST CEA MAI DEZAVANTAJATA ECHIPA DIN LIGA 2 !

In decursul acestui sezon, Universitatea Craiova a avut parte de cele mai mari erori din partea arbitrilor ..

O promovare meritata dar CHINUITA !

După finalul partidei, Adrian Mititleu jr a declarat. „Ne-am întors în Liga 1. Este un moment magic. Am un mare regret că tatăl meu, cel căruia i se datoreză totul, nu se poate bucura alături de noi. Suporterii sunt foarte aprigi, vom încerca să ne întărim, mai e nevoie de jucători. Începând de mâine ne apucăm de treabă. Dar vrem să terminăm play-off-ul pe 1, să facem 6 puncte în următoarele 2 partide. E cea mai fericită zi din viața mea Echipa a promovat meritat. CSU, nici nu știi cât de mică începi să fii.

FC Universitatea Craiova: Popa – Gîț, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Munteanu, Albu (cpt.), Baeten, Voicu (Răducanu 59′) – Ciolacu (Cristea 67′), Compagno
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Diakite, Raicea, Bălan, Negru, Pop, Blidar
Antrenor: Eugen Trică
FK Csikszereda: Gyenge – Palmeș (cpt.)(T. Suciu 78′), Kelemen, Apro, Bor (Schieb 46′) – Savin, Szondi (Casiadi 9′, Csonka 88′) – Bara, Pinter, Rotar (R. Takacs 46′) – Bauza
Rezerve neutilizate: Rybansky
Antrenor: Valentin Suciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here