Universitatea Craiova este in prima liga ! Adrian Mititelu jr: „CSU, nici nu știi cât de mică începi să fii!”

0
116

Asa cum am facut o analiza, Csikszereda nu a venit sa se predea pe Ion Oblemenco avand SANSE la baraj ..  Universitatea Craiova a intalnit (o spun a doua oara poate cineva citeste) o echipa puternica si omogena ..

Csikszereda a venit sa ia cel putin UN PUNCT si a reusit sa plece exact cu ce si-a propus . 

Jocul a avut o altfel de incarcatura iar Universitatea Craiova a avut cateva ocazii de a inscrie .. Csikszereda a avut o ocazie mare cu cateva minute inaintea finalulul de meci ..

Aduc inca o data in discutie , poate cei care citesc acest ziar pot intelege .

Universitatea Craiova a promovat matematic dupa un sezon plin de cartonase galbene si rosii.

Singurul avantaj care l-a avut Eugen Trica a fost lotul numeros . Altfel aveam alta situatie acum prin prisma arbitrajelor ..

Trebuie sa felicitam intreaga familie Universitatea Craiova dar trebuie mentionat un singur lucru : A FOST CEA MAI DEZAVANTAJATA ECHIPA DIN LIGA 2 !

In decursul acestui sezon, Universitatea Craiova a avut parte de cele mai mari erori din partea arbitrilor ..

O promovare meritata dar CHINUITA !

După finalul partidei, Adrian Mititleu jr a declarat. „Ne-am întors în Liga 1. Este un moment magic. Am un mare regret că tatăl meu, cel căruia i se datoreză totul, nu se poate bucura alături de noi. Suporterii sunt foarte aprigi, vom încerca să ne întărim, mai e nevoie de jucători. Începând de mâine ne apucăm de treabă. Dar vrem să terminăm play-off-ul pe 1, să facem 6 puncte în următoarele 2 partide. E cea mai fericită zi din viața mea Echipa a promovat meritat. CSU, nici nu știi cât de mică începi să fii.

FC Universitatea Craiova: Popa – Gîț, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Munteanu, Albu (cpt.), Baeten, Voicu (Răducanu 59′) – Ciolacu (Cristea 67′), Compagno
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Diakite, Raicea, Bălan, Negru, Pop, Blidar
Antrenor: Eugen Trică
FK Csikszereda: Gyenge – Palmeș (cpt.)(T. Suciu 78′), Kelemen, Apro, Bor (Schieb 46′) – Savin, Szondi (Casiadi 9′, Csonka 88′) – Bara, Pinter, Rotar (R. Takacs 46′) – Bauza
Rezerve neutilizate: Rybansky
Antrenor: Valentin Suciu

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here