Universitatea Craiova intalneste Pandurii Targu Jiu ! Meciul este transmis pe pagina de facebook a clubului incepand cu ora 11:00 !

0
41

Universitatea Craiova intalneste la ora 11:00 echipa Pandurii Targu Jiu pe stadionul Municipal . Universitatea Craiova are probleme medicale iar cartonasele acumulate pana acum par sa fie inca o problema de lot.

Negru este suspendat pentru cumulul de 4 cartonașe galbene iar Diakite și Baeten sunt suspendați după ce au primit cartonașe roșii în partida cu ASU Poli Timișoara din Cupa României. La rândul lor, Gâț și Cristea sunt în continuare accidentați, iar Huyghebaert și Diallo au Covid 19.

LOTUL ECHIPEI UNIVERSITATEA CRAIOVA DEPLASAT LA TARGU JIU :
PORTARI: Popa, Mogoșanu
FUNDAȘI: Paramatti, Gugu, Avram, Cristiu
MIJLOCAȘI: Raicea, Albu, Pop, Cacheiro, Stoenac, Zanfir, Anghelina, Zimța, Blidar, Vali Munteanu
ATACANȚI: Bălan, Compagno, Ciolacu, Răducanu

Din pacate aceasta partida nu este televizata in schimb staful administrativ al echipei Universitatea Craiova a deplasat o echipa care va realiza transmisia meciului pe pagina de facebook si / sau canalul de YouTube ..

Acum cateva minute am aflat si primul „11” cu care Universitatea Craiova incepe partida de pe stadionul Municipal din Targu Jiu ..

Popa-Paramatti, Gugu, Avram, Cristiu-Cecahiro, Albu, Stoenac, Răducanu-Bălan, Compagno

REZERVE: Mogoșanu, Zanfir, Pop, Blidar, Anghelina, Raicea, Munteanu, Zimța, Ciolacu

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here