Universitatea Craiova lansează tricoul special dedicat Zilei Naționale a României!

0
26

Universitatea Craiova continua traditia iar 1 Decembrie este o zi de sarbatoare atat pentru romani dar si pentru Stiinta ..

Cu aceasta ocazie departamentul de marketing este la inaltime si lanseaza tricoul special dedicat Zilei Nationale a Romaniei ..

Acesta poate fi gasit atât pe site-ul oficial al clubului, accesând link-ul FCUniversitatea cat si la Magazinul Oficial al clubului, situat în Craiova, pe Strada Sfântu Dumitru, nr 1.

Nu doar tricoul aniversar este noutatea cu care vine echipa de marketing. Zilele trecute au lansat JACHETA ALBASTRA FCU.

JACHETA INSCRIPTIONATA FATA „FCU” , SPATE „FCUniversitatea 1948 ” ,IMPRIMARE SISER ALB , CONTINE 2 TIPURI DE MATERIAL : FATA SI SPATE 100% POLIESTER , MANECI 100% POLIESTER INTERLOCK .

Jacheta poate fi gasita atât pe site-ul oficial al clubului, accesând link-ul FCUniversitatea cat si la Magazinul Oficial al clubului, situat în Craiova, pe Strada Sfântu Dumitru, nr 1.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here