Universitatea Craiova paraseste Cupa Romaniei cu ajutorul unui arbitru demn de Vechea Cooperativa !

0
22

Meciul de azi de pe Stadionul Ion Oblemenco e desprins din perioada cand Cooperativa dicta totul in fotbalul romanesc . Nu este de mirare avand in vedere meciurile din Liga 2 in care Universitatea Craiova avea parte de arbitraje care avantajau adversarele dar acesta cred ca este apogeul .. Nu cred ca exista un alt meci „macelarit” in asemenea hal de un arbitru depasit de situatie ..

Revenind la joc , chiar daca e greu sa inteleg aceasta maniera de arbitraj, Universitatea Craiova a inscris repede spre surprinderea multor specialisti prin Campango..

Arbitrajul lui Andrei Țiții, botoșănean stabilit de ani buni în județul Sibiu, a fost și în acest meci absolut catastrofal, cu cartonașe galbene dictate aiurea. De altfel, arbitrul a mai făcut praf și alte partide în această toamnă și deși dă niște decizii care lasă efectiv jucătorii mască de cele mai multe ori, Țiții continuă să fie delegat la o mulțime de meciuri, de parcă cei din CCA ar vrea să-și bată joc de echipe.

In contextul in care arbitrul a acordat in primele 30 de minute destul de multe cartonase galbene ..

Posesia echipei Universitatea Craiova se materializeaza printr-o ocazie a lui Claudiu Balan care a lovit cu capu peste buturi.

În minutul 32, golgheterul Bălan a făcut henț în careu la o minge lansată spre poarta lui Popa de Mera, s-a dictat penalty, Alexandru Munteanu a executat în forță, iar mingea a picat din transversală în poartă.

Peste doar un minut, arbitrul-calamitate a dat o decizie total aiurea, de simulare la William Baeten, la 40 de metri, deși intrarea lui Codrea prin anulecare a fost destul de periculoasă, și, astfel, oltenii au rămas total pe nedrept în inferioritate numerică.

Dupa pauza , arbitrul Țiții a continuat să arbitreze foarte prost. În minutul 58, după ce Dragoș Albu abia l-a atins pe Ivanovici în careu, mai degrabă fiind o simulare, s-a dictat penalty. Tot Petre Ivanovici a bătut și a reușit să marcheze.

In 60 de minute , arbitrul Titii a acordat 10 cartonase .. Deci meciul avea cu totul alta „logica”…

Valentin David, antrenorul echipei Universitatea Craiova la acest meci,a riscat pe final să forțeze egalarea și l-a scos pe fundașul Lorenzo Paramatti, înlocuit de Andrei Ciolacu.

Alin Manea a putut să valorifice o pasă bună de la Plazonja și să înscrie în minutul 85, pe lângă Robert Popa.

O calificare nu neapărat nemeritată pentru ASU Poli, dar un meci în care Universitatea Craiova a fost indiscutabil dezavantajată de arbitrul Andrei Țiții.

Andrea Compagno 8′ / Alexandru Munteanu 33′ – penalty, Petre Ivanovici 59′ – penalty, Alin Manea 85′

Universitatea Craiova: Popa – Paramatti (Ciolacu 82′), Gugu (cpt.), Diakite, Negru – Cacheiro (Raicea 63′), Baeten, Albu, Răducanu ( Munteanu 74′) – Compagno (Anghelina 46′), Bălan
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – M. Avram, Criștiu, Blidar, Pop
Antrenor de portari: Valentin David
Eliminați: William Baeten 34′ (cumul de cartonașe galbene), Abdelaye Diakite 87′ (cumul de cartonașe galbene)
ASU Poli: Hindrich – Radu, Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Munteanu (A. Manea 71′), Coadă (Vasile 64′), Codrea (Casado 46′), Popovici – Ivanovici ( Ignea 87), Plazonja
Rezerve neutilizate: Deronja – Andrei, Toader, C. Jurj, Iosif
Antrenor: Dan Alexa

Sursa ProSport

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here