Universitatea Craiova pierde primul amical din Slovenia

0
194

Universitatea Craiova a pierdut primul meci amical din mandatul lui Adrian Mutu, scor 1-2, contra croaților de la Hajduk Split.
Adrian Mutu a inceput meciurile de verificare iar azi a folosit 4 jucători transferați în această vară, fundașii centrali Pedro Machado și Dominik Kovacic, mijlocașul central Samuel Asamoah și extrema Juan Bauza.

In prima repriza,Haijduc Split a avut posesia si chiar a dominat jocul.
In repriza secunda, Adrian Mutu a mutat prin introducerea lui Alex Raicea care a inscris in minutul 58.
Hajduk Split a reusit in 5 minute sa intoarca soarta jocului astfel ca Universitatea Craiova pierde primul amical.
Totusi putem sa notam atitudinea jucatorilor echipei Universitatea Craiova care sunt intr-o perioada de acumulare iar azi au avut chiar un antrenament .

FC Universitatea Craiova: R. Popa – R. Negru, D. Kovacic, P. Machado, Huyghebaert – S. Asamoah, D. Albu – V. Pop, Baeten, J. Bauza – Cl. Bălan
Antrenor: Adrian Mutu

Au mai jucat: Mogoşanu, Gremsl, Bagayoko, Parmatti, Raicea, Zanfir, Răducanu

„Ținând cont că avem doar 5 zile de pregătire și un lot restrâns, sunt mulțumit de băieți. Pentru mine e ca și cum aș fi câștigat. 5 băieți au evoluat 90 de minute, pentru că n-avem soluții. Trebuie să vedem ce jucători mai aducem și unde vom mai lucra tactic, pentru a fi pregătiți la începerea campionatului.

N-am avut emoții, eram concentrat la joc, să-mi dau seama unde trebuie să mai lucrăm. Trebuie să muncim și pe plan fizic.

Asamoah a jucat foarte bine, mi-a plăcut. Și Kovacic mi-a plăcut, și Machado. Ei au doar câteva zile cu noi. Sunt mulțumit de cum decurg lucrurile. Avem nevoie de transferuri, e clar, pentru a putea face un sezon bun ne trebuie un lot consistent. Am înțeles că zilele următoare mai vin 2-3 jucători, sunt cei pe care eu i-am văzut și mi-au plăcut”, a declarat Mutu pentru GSP .

SURSA FOTO GSP.RO

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here