Universitatea Craiova pierde primul meci din campionat chiar pe Ion Oblemenco ..

0
53

Universitatea Craiova a pierdut aseara primul meci in liga secunda la finalul unui meci cu un gol anulat si un penalty acordat foarte usor .. Un meci cu o incarcatura aparte pentru ca pana la acest meci acest stadion a fost interzis pentru echipa fanion a Olteniei ..

Peluza Sud ’97 a fost si de aceasta data la inaltime !
Au avut și un banner, pe care a stat scris: ”Torțele și cântecele noastre pornesc magia / Peluza Sud este acasă, încetează pribegia!”
Mesajul Peluzei Sud ’97 afișat în interiorul stadionul ”Ion Oblemenco”: ”Deschideți peluza. Nu ne mai țineți pe afară. Să ne susținem echipa cum o făceam odinioară”

Meciul a inceput cu un joc de tatonare . Ambele echipe nu au vrut sa riste iar ocaziile au lipsit .. La pauza scorul a fost unul alb ..

Repriza a doua a început ceva mai bine. Dinamica jocului a fost alta iar Universitatea Craiova a fost cea care a deschis scorul  in minutul 52..  Huyghebaert a centrat din prima din stânga careului iar Andrea Compagno  i-a luat fața lui Iacob și a deviat cu capul pe spate, la colțul lung al porții craioveanului Iustin Popescu.

A fost primul gol în Liga 2 al atacantului italian pentru Universitatea Craiova, chiar la primul joc în campionat pe Ion Oblemenco.

Oaspetii au replicat la numai 2 minute prin Mar care a sutat peste transversala ..

La 5 minute dupa ocazia celor de la CS Mioveni , Ovidiu Stanga a mutat cu Munteanu și Raicea care au adus alt suflu pentru Universitatea Craiova.

La cateva minute dupa ce a intrat pe teren , Alex Raicea a sutat dar mingea a fost scoasă de sub transversală de Popescu .

Cu 10 minute pana la finalul jocului , arbitrul Marcu Florin Mihai a acordat un penalty oaspetilor in urma unui faut al lui Albu ..

La cateva minute , Huyghebaert  s-a aflat la locul și momentul nepotrivit. Un luft al lui Rusu a facut ca mingea sa il loveasca pe Huyghebaert iar portarul echipei Universitatea Craiova a fost prins pe picior gresit .

Asistentul Raul Ghiciulescu  a anulat un gol perfect valabil pentru Universitatea Craiova .  Paramatti a fost cel care a centrat pentru Claudiu Balan ..

Universitatea CRAIOVA: Popa – Negru, Gugu, Paramatti, Huyghebaert – Luboya, Cristea, Albu, Răducanu – Compagno, Bălan
REZERVE: Taborda – Gâţ, Ispas, Pop, Vali Munteanu, Raicea, Blidar, Voicu, Ciolacu
ANTRENOR: Ovidiu Stângă

CS MIOVENI: Popescu – Gherghe, Iacob, Gheorghe, Şerbănică – Szilard, Işfan, Măr, Panait, Blănaru – Rusu
REZERVE: Ducan, Burnea, Oancea, Şerban, Ivan, Coman, Coşereanu, Toma, Alexandru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Marcu Florin Mihai (Oradea) / Asistenți: Păunescu Florin (Râmnicu Vâlcea) și Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj)

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here