Universitatea din Craiova, pe podium la IDEEA 2023 Annual Forum Canada

0
185

Echipa coordonată de prof. dr. ing. Gabriel Benga de la Universitatea din Craiova a fost pe podium la prestigiosul eveniment IDEEA 2023 Annual Forum, organizat de McMaster University din Canada.

💡Echipa multidisciplinară, alcătuită din doctoranzi, masteranzi și studenți de la Universitatea din Craiova – România, Hongik University – Coreea de Sud, Tongji University – China și JSS Science and Technology University Mysore – India, s-a remarcat printr-o abordare ingenioasă și o soluție inovatoare: „Automated transshipment of Goods – Time/Xpress”.
Echipa a adus acasă două premii:
🏆 Premiul al II-lea pentru „Best Engineering – Cea mai bună abordare Inginerească”
🏆 Premiul al III-lea pentru „Best overall product – Cel mai bun produs în ansamblu”

La competiție au participat 12 echipe de la 20 de universități din Canada, China, Coreea de Sud, Germania, India, Italia, Mexic, România și SUA.

✅Juriul a fost alcătuit din reprezentanți ai unor universități de prestigiu din întreaga lume, precum: McMaster University – Canada, Northwestern University – SUA, University of Notre Dame – SUA, University of Sao Paolo – Brazilia, Universitat Duisburg-Essen – Germania, Politecnico di Torino – Italia, dar și reprezentanți ai unor companii de renume din industria auto, cum ar fi AUDI, Volkswagen, General Motors – Canada și Centro Ricerche FIAT.

🤝IDEEA – International Design & Engineering Education Association este o asociație non-profit de instituții și companii cu misiunea dedicată dezvoltării educației și cercetării tehnologiilor viitoare relevante pentru mobilitate, dezvoltarea de produse și industria 4.0.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here